Bestill en tur til noen andre

Uber Bounce-turer lar deg be om turer til venner og familie på et annet sted.

Slik ber du om en tur for noen andre:

1. Trykk på «Hvor skal du?» og angi vennens hentested.
  2. Trykk på «Bekreft henting».
  3. Oppgi vennens kontaktopplysninger: Velg enten kontaktinformasjonen fra kontaktvelgeren eller skriv inn vedkommendes mobilnummer.
  4. Velg vennen. Sørg for at de har en pil på ikonet deres.
  5. Trykk på «Bekreft passasjer» og «Neste».

Dersom du ikke så alternativet for å velge «Noen andre», kan du prøve dette i stedet:

1. Trykk på feltet «Hvor skal du?».
  2. Trykk på rullegardinikonet ved siden av navnet ditt.
  3. Gå gjennom resten av trinnene som er beskrevet ovenfor.

Når turen er godtatt, mottar passasjeren tekstmeldinger fra Uber med detaljerte instruksjoner om turen.

For mer informasjon om turer bestilt for andre, kan du konsultere denne artikkelen.