Slik bruker man kuponger fra bedrifter

Bedrifter kan sende ut kuponger med credit som kan brukes på turer eller Uber Eats-bestillinger som oppfyller bestemte krav. Appen forteller deg om kupongen kun kan brukes til turer, eller om den kan brukes til både turer og bestillinger.

Er du en administrator eller koordinator som bruker Uber for bedrifter? Få hjelp til å administrere kuponger i Uber for bedrifter-hjelpesenteret.

Løs inn en kupong

1. Logg inn på Uber-appen eller opprett en konto på uber.com.
  2. Klikk på lenken i e-posten for å løse inn kupongen.
  3. Kupongen legges automatisk til på kontoen din og brukes på neste kvalifiserende tur eller bestilling.

Forsikre deg om at du bruker den personlige profilen din. Kuponger fungerer ikke på bedriftsprofiler.

Merk: Kuponger gjelder kun for prisen på en tur eller bestilling. Tips til sjåføren og priser som overstiger beløpet på kupongen, belastes den personlige betalingsmåten din.

Se kuponger på kontoen din

1. Åpne Uber-appen og trykk på «Konto».
  2. Trykk på «Wallet».
  3. Bla nedover og trykk på «Kuponger».

Spar kupongen til en annen tur

1. Angi destinasjonen i feltet «Hvor skal du?».
  2. Velg et kjøretøyalternativ.
  3. Trykk på betalingsmåten ovenfor knappen «Velg [vehicle type]».
  4. Trykk på «Endre» ved siden av kupongen og velg en annen betalingsmåte.

Merk: Hvis du har mer enn én turprofil, må du velge profilen som har kupongen før du kan bruke den.