Bruk av kuponger fra bedrifter

Bedrifter kan sende ut kuponger for å gi deg credit til bruk på reiser som oppfyller visse krav.

SLIK LØSER DU INN EN KUPONG

1. Logg på Uber-appen eller opprett en Uber-konto på uber.com.
2. Klikk på linken i e-posten din for å gjøre krav på kupongen.
3. Kupongen vil automatisk bli lagt til i kontoen din og brukes på den neste reisen din som er kvalifisert for kupongen.

Sørg for at du bruker den personlige profilen din. Kuponger fungerer ikke på bedriftsprofiler.

MERK: Kuponger dekker bare kostnaden av reiseprisen. Tips til sjåføren vil bli belastet til din personlige betalingsmåte.

SLIK SER DU KUPONGER PÅ KONTOEN DIN

1. Åpne Uber-appen og trykk på menyikonet.
2. Trykk på «Betaling».
3. Bla nedover og trykk på «Kuponger» for å se opplysninger om eventuelle kuponger på kontoen din.

SLIK LAGRER DU KUPONGEN FOR EN ANNEN REISE

1. Angi destinasjonen din i feltet «Hvor skal du?».
3. Trykk på betalingsmåten ovenfor knappen «BEKREFT [kjøretøytype]».
4. Trykk på «Endre» ved siden av kupongen og velg en annen betalingsmåte.

MERK: Hvis du har mer enn én reiseprofil, må du først velge profilen med kupongen før du kan bruke den på denne reisen.

Se artikkelen nedenfor hvis du har problemer med en kupong.