Bruk av Uber-kampanjer og credit

Uber har spesialkampanjer der passasjerer tilbys rabatter på reiser. For at en kampanjerabatt skal gjelde for en reise, må du registrere kampanjekoden før du begynner reisen.

Slik gjør du dette:
1. Velg Betaling i appmenyen.
2. Rull ned til Kampanjer.
3. Trykk på Legg til kampanjekode/gavekode.
4. Legg inn koden og trykk på LEGG TIL.

Gyldige kampanjekoder blir automatisk brukt i motsatt rekkefølge. Du kan ikke velge en spesifikk kampanjekode når du legger til mer enn én. I stedet blir den kampanjekoden du brukte sist, brukt på den gjeldende eller neste reisen. Kampanjekodens verdi kan bare brukes på én reise. Et eventuelt restbeløp forsvinner.

For å se kampanjekodene som gjelder for kontoen velger du Betaling i menyen og trykker på Kampanjer. Hver kampanjekode viser utløpsdatoen og gjeldende områder, som land eller by.

I tillegg til kampanjer, kan du også bruke Uber-credit, når som helst. Du kan sjekke saldoen for Uber-credit ved å velge Betaling i app-menyen. Trykk deretter på Uber-credit.

Merk: Beløpet for credit vises i valutaen som credit ble utstedt i, og det kan ikke overføres fra en valuta til en annen.

Del den personlige vervekoden din med venner for å belønnes med credit. Velg Gratis reise i app-menyen for å se vervekoden din. Når vennen du har vervet, har kjørt med Uber for første gang, vil kontoen din krediteres.