Passasjerer kan dele den nøyaktige plasseringen sin med sjåføren. Denne funksjonen hjelper sjåføren med å se hvor du er hen på vei til hentestedet.
Når sjåføren ankommer hentestedet, ser han eller hun et ekstra ikon på kartet som viser hvor du er. Når turen starter, kan ikke sjåføren se hvor du befinner deg lenger.
Du kan slå funksjonen på eller av med skyveknappen nederst til høyre på kartskjermen.
Du kan også slå den på eller av fra Innstillinger:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler fra tredjeparter for å vise deg relevante annonser og tilpasninger ved å huske stedet ditt. Du kan velge bort disse informasjonskapslene ved å velge «Velg bort»-knappen nedenfor. Hvis du har en Uber-konto, kan du velge bort «salg» eller «deling» av dataene dine her.