Kameraer og opptak

Uber tillater at sjåfører installerer og bruker videokamera, dashbordkameraer eller andre opptaksenheter til å filme passasjerer i den hensikt å utføre transporttjenester.

Merk: Lokale forskrifter kan kreve at personer som bruker opptaksutstyr i kjøretøy, informerer passasjerer om at de blir filmet i eller rundt kjøretøyet og innhenter samtykke til dette. Undersøk hvilke regler som gjelder i byen din.

I tillegg tillater ikke retningslinjene for fellesskapet at brukeres personopplysninger benyttes av en annen bruker til andre formål enn å utføre transporttjenester. De spesifiserer også at oppførsel, språk og gestikulering som er respektløs eller utrygg, kan føre til at brukerens konto stenges. Distribuering av bilde-, lyd- eller videoopptak av en person er et brudd på disse vilkårene og kan føre til at brukerens konto stenges.