Slett bedriftsprofilen min

Slik sletter du bedriftsprofilen i Uber-appen:

1. Trykk på «Konto».
  2. Velg «Betaling» eller «Wallet» og bla ned til «Turprofiler».
  3. Trykk på «Bedrift» for å åpne bedriftsprofilen.
  4. Trykk på papirkurv-ikonet og deretter «Slett».

For Uber for bedrifter-kontoer som administreres av bedriften din må du kontakte kontoadministratoren, som kan slette kontoen din på business.uber.com.

Når en bedriftsprofil slettes, kan du ikke lenger ta turer med denne profilen eller motta reiserapporter.

Hvis du har problemer med å slette bedriftsprofilen din, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.