Deling av posisjonen din

Ved å slå på stedsdeling kan passasjerene vise sjåførene akkurat hvor de befinner seg.

Denne funksjonen hjelper sjåførene med å finne deg når du er på vei til hentestedet.

SLIK FUNGERER DET
Når sjåførene ankommer hentestedet, vil de se et ekstra ikon på kartet som indikerer hvor du er. Når reisen starter, vil ikke sjåførene lenger se posisjonen din.

SLÅ STEDSDELING AV ELLER PÅ
Du kan slå funksjonen av eller på i det høyre hjørnet nederst på skjermkartet. Du kan også slå den av eller på i appens innstillinger. Slik gjør du dette:
1. Trykk på menyikonet
2. Velg «Innstillinger»
3. Sveip ned og velg «Personverninnstillinger»
4. Trykk på «Sted»
5. Velg «Del nåværende posisjon»