Endre et tipsbeløp

Hvis du tipset sjåføren i løpet av turen, kan du endre tipsbeløpet i appen helt til turen avsluttes. Etter det kan du bare legge til penger i tipsbeløpet du opprinnelig ga. Du kan legge til penger i tipsbeløpet for en sjåfør opptil 90 dager etter turen (avhengig av hvor du befinner deg). Du kan ikke justere tipsbeløpet.

Slik endrer du tipsbeløpet (under turen):

1. Åpne Uber-appen.
  2. Trykk på den hvite skjermen for å utvide turopplysningene.
  3. Velg «Rediger» ved siden av vurderingen.
  4. Velg eller angi beløpet du vil gi i tips, og trykk på «Lagre».

Slik legger du til penger i tipsbeløpet (opptil 90 dager etter turen):

1. Åpne Uber-appen.
  2. Trykk på menyikonet og deretter på «Turene dine».
  3. Velg turen du vil øke tipsbeløpet for.
  4. Trykk på «Legg til i tipsbeløpet».
  5. Angi tilleggsbeløpet du vil tipse, og trykk på «Angi tips».

Hvis du vil vite mer om hvordan du tipser en sjåfør, kan du lese denne artikkelen.