Endre profilbilde som passasjer

Trykk på bildet ditt eller den tomme sirkelen i menydelen i appen for å endre eller legge til et profilbilde. HVIS DU HAR SJÅFØRKONTO Passasjerer med egen Uber-sjåførkonto må gå gjennom sjåførappen for å endre profilbildet. Dette gjelder dersom du på noe tidspunkt har opprettet en sjåførkonto, selv om den aldri har vært aktivert. Profilbildet må godkjennes før det vises på kontoen din. Det tar vanligvis et par timer. Når bildet er godkjent, oppdateres det i både passasjer- og sjåførkontoen.