Endre profilbilde for passasjer

Trykk på bildet ditt eller den tomme sirkelen i appmenyen for å endre eller legge til et profilbilde.

Dersom du allerede har en sjåførkonto

Passasjerer med egen Uber-partnersjåførkonto må gå endre profilbildet via sjåførappen. Dette gjelder dersom du på noe tidspunkt har opprettet en sjåførkonto, selv om den aldri ble aktivert.

Profilbildet må godkjennes før det vises på kontoen din. Godkjenning tar vanligvis et par timer. Når det er godkjent, oppdateres bildet på både passasjer- og sjåførkontoen.