Endring av en personlig reiseprofil eller bedriftsreiseprofil

Slik endrer du en reiseprofil:

1. Åpne Uber-appen og trykk på menyikonet.
2. Velg «Betaling» og bla ned til «Passasjerprofiler».
3. Trykk på profilen du vil oppdatere, og trykk deretter på elementet du ønsker å endre.

I bedriftsprofilene kan du endre profilnavnet, tilknyttet e-postadresse, standard betalingsmåte, hyppighet av reiserapporter og rapporteringsleverandør.

MERK: I bedriftsprofiler som administreres av bedriften din, kan du bare endre standard betalingsmåte eller hyppighet av reiserapporter. Alle andre endringer må gjøres av kontoadministratoren.

Hvis du vil legge til eller oppdatere en betalingsmåte knyttet til en profil, følger du instruksjonene i artikkelen nedenfor.