Få en prisberegning for reisen din

For prisoverslag i byer over hele verden, klikk på linken nedenfor.

Appen din kan også gi deg en estimert pris:
– Trykk på et av produktene på linjen nederst i appen.
– Trykk på ESTIMER PRIS.
– Angi destinasjon

Nå kan du trykke på alle de ulike kjøretøysalternativene nederst på linjen for å sammenligne estimert pris, (for eksempel UberBLACK).

Hvis dynamisk prising for øyeblikket er gjeldende på ditt hentested, vil dette bli inkludert i prisoverslaget.

Merk at prisene kan variere på grunn av trafikk, vær og andre faktorer. For prisoverslag i byer over hele verden, klikk på linken nedenfor.
MERKNAD OM REISEPRISER:

– Hvis en reise kvalifiserer deg for en aktiv kampanje i kontoen din, vil reiseprisene gjenspeile denne rabatten
– Faktorer som tung trafikk eller dårlig vær som forlenger avstanden eller varigheten av reisen din, kan virke inn på beløpet du faktisk belastes