Feil under registrering av betalingsmåte

Hvis CVV nummeret eller postnummeret er tastet inn feil, kan du senere får en melding om en feil under behandling av betalingsmetode.

Prøv å fjerne betalingsmåten fra Uber-kontoen, og legge den til på nytt slik at all info er korrekt.

Hvis du fortsetter å motta meldinger om betalingsfeil, ta kontakt med banken din for å bekrefte at betalingen din er aktiv og ikke har en internasjonal sperre.

Vær oppmerksom på at Uber ikke aksepterer forhåndsbetalte kort. Hvis du prøver å legge til eller registrere deg med et forhåndsbetalt kort, kan du få en feilmelding.

Finn ut mer ved å gå til Betaling > Legg til en ny betalingsmåte .