Feilsøking for totrinnskontroll

Les svarene på vanlige spørsmål om totrinnskontroll.

1. Jeg har fått en ny mobilenhet, men har fortsatt det samme telefonnummeret. Får jeg bekreftelseskoder på den nye enheten?

Hvis du har mistet eller byttet ut enheten din, kan du fortsatt motta bekreftelseskoder via tekstmelding til det samme nummeret.

– Trykk på «Jeg har problemer» på skjermen der du angir bekreftelseskoden.
– Velg «Send kode på nytt via tekstmelding».
– Angi den firesifrede koden som sendes via tekstmelding.
– Angi passordet for å fullføre påloggingen.

Hvis du ikke får en bekreftelseskode, kan du bruke en av reservekodene til å logge deg på:

– Trykk på «Jeg har problemer» på skjermen der du angir bekreftelseskoden.
– Velg «Bruk åttesifret reservekode».
– Angi en av reservekodene (som ikke har blitt brukt tidligere).

Hvis du ikke får en bekreftelseskode og ikke har tilgang til reservekoder, kan du kontakte brukerstøtten via linken nedenfor:
2. Jeg mottar ikke bekreftelseskoder via tekstmelding. Hva skal jeg gjøre?

Først må du påse at telefonnummeret ditt er riktig angitt. Prøv å angi telefonnummeret ditt på nytt, og trykk deretter på Send på nytt.

Det er også mulig at mobiloperatøren din blokkerer tekstmeldingen med bekreftelseskoden. Kontakt mobilleverandøren din for å bekrefte at korte SMS-koder er aktivert for mobilkontoen din.

3. Hvordan bytter jeg fra tekstmelding til sikkerhetsapp som metode for totrinnskontroll?

– Trykk på menyikonet øverst i venstre hjørne i passasjerappen.
– Velg Innstillinger og deretter Sikkerhet.
– Trykk på Totrinnskontroll.
– Trykk på Rediger ved siden av Leveringsinnstillinger for å velge leveringsmetoden.

4. Hvordan kan jeg bekrefte hvilken sikkerhetsapp jeg brukte til å konfigurere totrinnskontroll?

Først må du sjekke enheten din for å se om det er installert noen sikkerhetsapper, og åpne dem for å sjekke om Uber-passasjerappen har blitt tilkoblet tidligere.

Hvis du ikke er sikker på hva du skal se etter, er dette noen vanlige apper:

– Duo Mobile
– Google Autentisering
– LastPass