Forhåndsplanlegging av en reise

Med «Planlagte reiser»-funksjonen inkluderer nå Uber muligheten til å planlegge en reise 15 minutter til 30 dager i forkant.

SLIK FUNGERER PLANLAGTE REISER
«Planlagte reiser»-funksjonen lar deg velge en 15 minutters henteperiode da en partnersjåfør skal komme og hente deg. Det går ut en forespørsel om partnersjåfør på dine vegne før starten av henteperioden, slik at partnersjåføren ankommer i perioden og du kommer deg av gårde til destinasjonen din. Det er ingen garanti for at du blir koblet med en partnersjåfør selv om du planlegger en reise i forkant. Du varsles på slutten av den valgte tidsperioden din hvis ingen partnersjåfør ble funnet.

SLIK PLANLEGGER DU
1. Trykk på bilikonet med klokken rett til høyre for «Hvor skal du?»-linjen
Velg en dato og en 15 minutters tidsperiode
2. Trykk på «VELG HENTETIDSPUNKT»
3. Hentestedet settes automatisk til det nåværende stedet ditt. Trykk på «Nåværende sted» for endre hentested. Flytt nålen etter behov.
4. Velg destinasjonen din
5. Se over prisestimatet ditt og trykk på «PLANLEGG».

ENDRE ELLER KANSELLER REISEN
1. Trykk på «Dine reiser» i menyen.
2. Velg «Kommende».
3. Velg «ENDRE TIDSPUNKT» eller «KANSELLER REISE»

Du kan fritt endre eller kansellere forespørsler når som helst før du matches med en partnersjåfør. Vanlige kanselleringsgebyr påløper så snart du har blitt koblet med en sjåfør.

HVOR OG NÅR ER DETTE TILGJENGELIG?
Du kan planlegge en reise i nesten alle byer der Uber er tilgjengelig. Sjekk appen for å se om funksjonen er tilgjengelig i området ditt.

Du kan planlegge reiser for reiser til flyplassen, men det er foreløpig ikke tilgjengelig for reiser fra en flyplass. Hvis du reiser fra en flyplass, kan du fortsatt be om transport som vanlig.

Planlagte reiser er tilgjengelig til alle døgnets tider.

HVA KOSTER DET?
Planlagte reiser koster akkurat like mye som en vanlig Uber-reise. Prisen baseres på tidspunktet reisen er planlagt for, og kan variere i takt med etterspørselen. Hvis dynamisk prising er i kraft, varsles du gjennom et push-varsel om det oppdaterte prisestimatet ditt.