Administrere Uber-familieprofiler

Slik oppretter du en familieprofil

1. Gå til «Konto» og velg «Innstillinger» i appen.
  2. Bla nedover og trykk på «Familie».

Bare én familieprofil kan opprettes av gangen. Familiemedlemmer kan ikke begrenses til visse kjøretøytyper eller forbruksgrenser.

Brukere i Sør-Korea og India kan ikke opprette nye familieprofiler, men de kan administrere eksisterende familiemedlemmer, betalingspreferanser og e-postkvitteringer under Familieinnstillinger.

Inviter et medlem

1. Gå til «Konto» og velg «Innstillinger» i appen.
  2. Bla nedover og trykk på «Familie».
  3. Trykk på «Legg til medlem», og velg personer fra kontaktlisten din for å sende dem en invitasjon til å bli med i profilen din.

Uber familie følger Ubers vilkår, så brukere må fortsatt ha fylt 18 år (eller ha nådd myndighetsalderen der de befinner seg) for å kunne registrere seg og reise med Uber.

Fjern et medlem

1. Gå til «Konto» og velg «Innstillinger» i appen.
  2. Bla nedover og trykk på «Familie».
  3. Velg navnet på familiemedlemmet du ønsker å fjerne.
  4. Trykk på «Fjern familiemedlem».

Før du kan bekrefte at et medlem er fjernet fra familieprofilen, må du sørge for at

• du har oppdatert til den nyeste versjonen av appen.
  • Gå ut av appen og åpne den på nytt for å se om medlemmet er fjernet.

Endre betalingsmåte

1. Gå til «Konto» og velg «Innstillinger» i appen.
  2. Bla nedover og trykk på «Familie».
  3. Under «Preferanser» velger du «Standardbetaling».

Kun kreditt- eller debetkort kan brukes som betalingspreferanse for familieprofilen din.

Endre e-postadresse for reiseoversikter

Slik endrer du e-postadressen som reiseoversiktene til familieprofilen sendes til:

1. Gå til «Konto» og velg «Innstillinger» i appen.
  2. Bla nedover og trykk på «Familie»
  3. Velg «Send reiseoversikter på e-post» under «Preferanser» og utfør endringen.

Slett familieprofil

Eieren av familieprofilen kan slette profilen. Slik gjør du det:

1. Gå til «Konto» og velg «Innstillinger» i appen.
  2. Velg «Familie».
  3. Bla nedover til bunnen av siden, trykk på «Slett profil» og bekreft.