Uber-gavekort

Slik legger du til et Uber-gavekort på kontoen din

1. Trykk konto fra Uber-appen og velg Wallet.
  2. Velg Legg til betalingsmåte og velg Gavekort.
  3. Skriv inn gavekoden slik den vises (uten mellomrom)

Gavekort blir lagt til Uber Cash-saldoen din. Når et gavekort er lagt til på en konto, kan ikke beløpet overføres.

Bruk av Uber-gavekort

Uber-gavekort kan bare brukes i landet de ble kjøpt i. De kan ikke brukes med familieprofiler eller på planlagte reiser.

Gavekort som legges til i Uber Cash-saldoen, brukes som standardvalg på neste tur eller bestilling, men du kan velge en annen betalingsmåte før du sender forespørselen.

Du blir bedt om å legge til enda en gavekode eller betalingsmåte før du ber om en tur dersom gavekortsaldoen er lavere enn turkostnaden. Det kan reserveres et beløp på betalingsmåten, men dette annulleres straks gavekortet belastes.

Med mindre loven krever det, kan ikke gavekort innløses i kontanter, refunderes eller returneres.

Kjøp av Uber-gavekort

Du kan kjøpe et Uber-gavekort på nettet eller fra en lokal forhandler:

Hvis du trenger hjelp med et gavekort, kan du velge den lenken nedenfor som passer best for problemet:

Gift cards are redeemable in the Uber and Uber Eats apps. Terms and conditions apply to gift cards. Depending on the state/province of purchase, this card is issued by The Bancorp Bank, N.A.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/