Hente- eller ankomststedet var feil

På enkelte typer turforespørsler kan passasjerer bli bedt om å gå en kort strekning i løpet av hentingen og/eller leveringen. Dette inkluderer Express Pool samt å velge å gå under vanlige Uber Pool- og UberX-turer.

Hvis du kontakter oss fordi du mener sjåføren valgte en dårlig rute, kan du gå tilbake og velge Sjåføren valgte en dårlig rute eller følge denne lenken:

Hvis du ble levert eller hentet på et annet sted enn du oppga, kan du gi oss beskjed ved å velge datoen nedenfor. Vi vurderer deretter om turen kvalifiserer til endring.