Hvordan fungerer anslåtte ankomsttider?

Før reisen din starter, gir appen deg en beregnet ankomsttid (ETA) for når partnersjåføren vil ankomme hentestedet ditt.

Etter at reisen har startet, gir appen deg en ETA for når du vil være fremme ved destinasjonen din.

Vær oppmerksom på at ETA-tidene er anslåtte tider og ikke kan garanteres. En rekke eksterne faktorer, som trafikk, vær eller veiarbeid, kan påvirke reisetiden.

Før du forespør en reiser viser appen et tidsforslag i ikonet ANGI HENTESTED. Dette forslaget er en indikasjon på hvor lang tid det vil ta for partnersjåfører i nærheten å ankomme hentestedet ditt.

Ved å trykke på linjen nederst på skjermen, kan du se ETA for hvert enkelt produkt som er tilgjengelig i byen din.

Etter at reisen har startet, vil appen kontinuerlig oppdatere ETA for destinasjonen din.