Hvordan beskytter Uber kontoen min?

Beskyttelse mot svindel og uautoriserte pålogginger

Sikkerhetsteamene våre bygger og vedlikeholder flere systemer som overvåker kontoer for å avdekke mistenkelig aktivitet, for eksempel uautoriserte pålogginger eller økonomisk svindel. Uber-kontoen din er for eksempel knyttet til både telefonnummeret ditt og mobilenheten din for å sikre at bare du har tilgang til kontoen. Hvis du mistenker at kontoen din har blitt hacket eller hvis du ser uventet aktivitet, kan du gi oss beskjed ved hjelp av dette skjemaet.

Passordbeskyttelse

Uber-passordet ditt er beskyttet på serverne våre ved hjelp av sterke krypteringsmetoder. Dette gjør passordet ditt uleselig eller ubrukelig for eventuelle uredelige aktører som prøver å stjele det.