Fra mai 2018 støtter Uber-appen ikke lenger synkronisering av kontaktene dine til kontoen. Denne valgfrie funksjonen gjorde det mulig for Uber-appen å gi personlig tilpassede anbefalinger til deg (f.eks. forslag om venner du kunne invitere). Kontaktene fra telefonen din synkroniseres ikke lenger til Uber-servere, og tidligere synkronisert kontaktinformasjon blir slettet.
Appen ber fortsatt om tilgang til kontakter hvis du bruker funksjoner som viser adresseboken din inne i appen, for eksempel
Uber lagrer fortsatt informasjon om enkelte kontakter som du velger når du bruker disse funksjonene, for eksempel venner som du har delt turpris med.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler fra tredjeparter for å vise deg relevante annonser og tilpasninger ved å huske stedet ditt. Du kan velge bort disse informasjonskapslene ved å velge «Velg bort»-knappen nedenfor. Hvis du har en Uber-konto, kan du velge bort «salg» eller «deling» av dataene dine her.