Slik betaler du et ventende beløp

Hvis du allerede har forsøkt å gjøre dette i appen og fortsatt ikke får betalt den utestående saldoen, kan du følge lenken nedenfor.

Hvis du ser en utestående saldo på kontoen din, kan det være fordi en transaksjon fra betalingsmåten din mislyktes. Dette kan skje når en betalingsmåte ikke har nok midler, eller et teknisk problem gjorde at en transaksjon mislyktes.

Når en transaksjon mislykkes, kan det hende at du ikke kan be om, planlegge en tur eller gi tips til sjåføren.

Du kan betale dette utestående beløpet direkte fra Uber-appen. Før du ber om den neste turen din, ber appen deg om å velge en betalingsmåte for å gjøre opp saldoen. Hvis betalingsmåten din avvises, må du oppdatere den eller velge en annen.