Slik ber du om turer for andre

Du kan bruke appen til å be om en tur for noen andre. Slik gjør du det:

1. Trykk på «Hvor skal du?» i appen.
  2. Trykk på «Til meg» øverst på skjermen.
  3. Trykk på «Legg til en passasjer».
  4. Oppgi vennens kontaktopplysninger: Du kan enten finne vedkommende med kontaktvelgeren eller skrive inn mobilnummeret manuelt.
  5. Kontroller at vennen din er valgt, og trykk på «Neste».
  6. Kontroller at kontaktopplysningene er riktige, og trykk deretter på «Legg til passasjer».
  7. Velg passasjeren fra rullegardinmenyen.
  8. Oppgi vennens hentested og destinasjon.
  9. Velg kjøretøyklasse og legg inn forespørselen.

Når turen er akseptert, mottar vennen din tekstmeldinger fra Uber med opplysninger som sjåførens ankomsttidspunkt, sjåførens navn, registreringsnummer og kjøretøyets merke og modell. Vennen din trenger ikke å ha Uber-appen for å bruke denne funksjonen. Hvis vennen din har appen, må varsler fra Uber være skrudd på.

Det er ikke mulig å be om mer enn én tur om gangen. Når du ber om en tur for en venn, må du vente til turen er over før du ber om en ny tur for deg selv eller andre.