Hva er de foreslåtte hentestedene?

Når du har valgt en kjøretøytype for reisen din, kan appen anbefale et hentested i nærheten, eller flere steder for hurtig henting. Disse foreslåtte stedene er ment å gjøre hentinger enklere og raskere for passasjerer og sjåfører. De vises som blå prikker på kartet.

For å bruke et foreslått hentested eller sted for hurtig henting, trykker du på «BEKREFT HENTING» for at vi skal finne en sjåfør.

Hvis du vil velge et annet hentested, har du tre muligheter:

– Trykk på en annen blå prikk for heller å bruke dette stedet
– Flytt nålen på kartet til et annet hentested
– Trykk på søkeikonet ved siden av hentestedet og angi et annet hentested

Når du har angitt foretrukket hentested, trykker du på «BEKREFT HENTING» for at vi skal finne en sjåfør.