Hvilke opplysninger finnes i datanedlastningen?

Avhengig av hvordan du bruker Uber-plattformen, kan innholdet i datanedlastingen omfatte følgende:

Konto og profil mappe som inneholder følgende filer:

1. Sendt kommunikasjon – kommunikasjon mellom passasjerer og sjåfører
  2. Kundestøttebilletter – metadata om brukerstøttesamtaler med Uber
  3. Sjåførprofildata – sjåførprofilopplysningene dine, inkludert navn, telefonnummer, e-postadresse, vurdering og datoen da du registrerte deg for å kjøre med Uber
  4. Betalingsmåter – informasjon om betalingsmåter, for eksempel datoen du opprettet og oppdaterte en betalingsmåte, utstedende banks navn, faktureringsland og betalingsmåtetype (Visa, debet osv.).
  5. Profildata – navnet og e-postadressen din, mobilnummeret ditt, vurderinger og datoen da du registrerte deg hos Uber. Inneholder også eventuelle vervekoder utstedt av Uber.
  6. Lagrede steder for passasjer/matkunde – navn og adresse på steder du har lagret

Sjåfør/leveringspartner mappe som inneholder følgende filer:

1. Analyse av sjåførapper – 30 dager med mobilhendelsesdata, slik som enhetens operativsystem, enhetsmodell, enhetsspråk, appversjon og tidspunktet og stedet dataene ble samlet inn
  2. Sjåførlivstidsturer – tidspunkter for start og slutt på hver tur, samt tilbakelagt avstand og prisinformasjon
  3. Sjåførbetalinger – betalinger mottatt for hver tur, kategorisert etter type pris og gebyr
  4. Sjåførdokumenter – sjåførdokumenter du har lastet opp til Uber, for eksempel førerkort, forsikring og vognkort.

Matkunde mappe som inneholder følgende filer:

1. Matkundens appanalyse – 30 dager med mobilhendelsesdata, slik som enhetens operativsystem, enhetsmodell, enhetsspråk, appversjon og tidspunktet og stedet dataene ble samlet inn
  2. Bestillingsopplysninger fra Uber Eats – bestilte varer, priser, eventuelle tilpasninger eller spesielle instruksjoner og tidspunktet da du la inn bestillingen
  3. Navn på restauranter på Uber Eats – navn på restauranter

Passasjer mappen inneholder følgende filer:

1. Analyse av passasjerapper – 30 dager med mobilhendelsesdata, slik som enhetens operativsystem, enhetsmodell, enhetsspråk, appversjon og tidspunktet og stedet dataene ble samlet inn
  2. Sammendrag av turdata – tidspunkter og steder en tur ble forespurt, startet og avsluttet, samt tilbakelagt avstand

Sjåfører kan finne tilleggsinformasjon, for eksempel ukentlige inntjeningsoversikter, skatteinformasjon og bankinformasjon, på partners.uber.com

FLERE ALTERNATIVER

Datanedlastingen inneholder de mest forespurte relevante opplysningene om hvordan du bruker Uber-plattformen. Hvis du har spørsmål om personopplysningene dine, ønsker å motta bestemte data som ikke er tilgjengelige i nedlastingen, ønsker å be om retting av opplysningene eller har en annen grunn til å kontakte Ubers personvernombud, kan du sende inn en forespørsel.

HVA ER IKKE INKLUDERT I DATANEDLASTINGEN?

Enkelte opplysninger er ikke inkludert i datanedlastingen. Dette kan være av sikkerhetshensyn eller fordi opplysningene er rettighetsbelagt. Vi inkluderer heller ikke informasjon som inneholder personopplysninger om en tredjepart som ikke med rimelighet kan utelates. Vi inkluderer for eksempel ikke innhold i brukerstøtteforespørsler, e-postutvekslinger med Uber eller meldinger du har mottatt.

Nedenfor ser du en liste over typen informasjon som ikke er inkludert i nedlastingen for hver kontotype, samt årsaken til at den ikke er inkludert:

Kontodata

Svært personlige opplysninger du har oppgitt til oss, for eksempel personnummer, postadresser og bankkonto- og kredittkortopplysninger, inkluderes ikke i nedlastingen. Vi utelater disse opplysningene av hensyn til din personlige sikkerhet. Du mottar bare meldinger du har sendt. Av sikkerhetshensyn er meldinger du har mottatt, ikke inkludert.

Mobilhendelsesdata

Mobilhendelsedata som er inkludert i eksporten din – for eksempel enhetens operativsystem, modell, språk og appversjon – er begrenset til de siste 30 dagene for å redusere størrelsen på nedlastingen og gjøre det mulig for oss å oppgi dataene dine så raskt som mulig.

Passasjerdata

Informasjon som anslått ankomsttid, prisberegninger og informasjon om markedsbaserte kampanjerabatter inkluderes ikke i nedlastingen av eiendomsmessige årsaker.

Uber Eats-data

Beregning av leveringsgebyr og informasjon om kampanjerabatter inkluderes ikke i nedlastingen, siden dette er rettighetsbelagt.