Hvordan bruker Uber kontakter?

Fra mai 2018 støtter Uber-appen ikke lenger synkronisering av kontaktene dine til kontoen. Denne valgfrie funksjonen gjorde det mulig for Uber-appen å gi personlig tilpassede anbefalinger til deg (f.eks. forslag om venner du kunne invitere). Kontaktene fra telefonen din synkroniseres ikke lenger til Uber-servere, og tidligere synkronisert kontaktinformasjon blir slettet.

Appen ber fortsatt om tilgang til kontakter hvis du bruker funksjoner som viser adresseboken din inne i appen, for eksempel

• betrodde kontakter
  • prisdeling
  • deling av anslått ankomsttid
  • inviter en venn

Uber lagrer fortsatt informasjon om enkelte kontakter som du velger når du bruker disse funksjonene, for eksempel venner som du har delt turpris med.