Vi er her for å hjelpe

Hvordan bruker Uber kontakter?

Fra mai 2018 vil Uber-appen ikke lenger støtte tilkobling av telefonkontaktene dine til kontoen din. Denne valgfrie funksjonen gjorde det mulig for Uber-appen å gi personlig tilpassede anbefalinger til deg (f.eks. forslag om hvilke venner å invitere). Kontaktene fra telefonen din vil ikke lenger synkroniseres til Uber-servere, og tidligere synkronisert kontaktinformasjon vil bli slettet.

Appen vil fortsette å be om kontaktenes tillatelse hvis du bruker funksjoner som viser adresseboken din inne i appen, for eksempel Klarerte kontakter, Prisdeling, Del ETA og Inviter en venn. Uber vil fortsette å lagre informasjonen til enkelte kontakter som du velger når du bruker disse funksjonene, slik som venner som du delere reiseutgifter med.