Hvordan endrer jeg vurderingen av en sjåfør?

Du kan endre stjernevurderingen du ga en sjåfør, fra reiseoversikten som sendes til deg på e-post etter turen.

I e-posten velger du «Gi vurdering eller tips». Du blir omdirigert til kontoen din på uber.com, der du kan oppdatere vurderingen. Hvis en tur ble kansellert, vises ikke alternativet for å vurdere sjåføren.

Slik sender du e-posten med reiseoversikten på nytt:

1. Åpne appen og trykk på «Konto».
  2. Trykk på «Turer».
  3. Velg turen og trykk på «Reiseoversikt».
  4. Bla nedover og trykk på «Send e-posten på nytt».

Vær oppmerksom på at dersom du gir en sjåfør én stjerne, prøver vi å unngå at du får denne sjåføren i fremtiden.

Vurderingssystement er utformet for å hjelpe både passasjerer og sjåfører. Ved å gi en nøyaktig vurdering og dele tilbakemeldingene dine bidrar du til å sikre høy turkvalitet for alle som bruker Uber-plattformen.