Hvordan oppretter jeg en Uber-konto?

Du trenger en gyldig e-postadresse og et telefonnummer for å opprette en Uber-konto. Du må også opprette et passord, og du må godta vilkårene og personvernerklæringen vår.

1. Oppgi fullt navn, telefonnummer og foretrukket språk.
  2. Når du har fullført denne delen av registreringsprosessen, sender vi en sms for å bekrefte telefonnummeret ditt.
  3. Neste steg er å skrive inn betalingsinformasjon. Legg til et kreditt- eller debetkort, så belastes du automatisk etter hver tur.
  4. Når du har oppgitt denne informasjonen, sender vi en e-post for å bekrefte registreringen.