Hvordan oppretter jeg en Uber-konto?

For å opprette en Uber-konto kreves det en gyldig e-postadresse og et telefonnummer. Du trenger også å opprette et passord og godta betingelsene og vilkårene våre, og vår erklæring om personvern.

Fyll inn ditt for- og etternavn, telefonnummer og velg ønsket språk. Når du har fullført denne delen av registreringsprosessen, sender vi deg en SMS for å bekrefte telefonnummeret ditt.

I neste steg skriver du inn din betalingsinformasjon. Ved å legge til et bankkort kan prisen på reisen automatisk belastes dette krotet etter hver reise. Vær oppmerksom på at vi ikke kan akseptere forhåndsbetalte kort.

Etter du oppgir denne informasjonen, sender vi deg en e-post for å bekrefte din registrering. Når du har bekreftet dette, vil du kunne begynne å bruke appen og du kan forespørre en tur.