Hvorfor ble betalingen min avslått?

Du vil ikke være i stand til å sende forespørsler om ny tur dersom betalingen din for en tidligere tur er blitt avvist av debet- eller kredittkortet ditt.

Hvis appen viser en av de følgende feilmeldingene, kan det skyldes at banken tilknyttet betalingsmetoden din har avvist transaksjonsforespørselen:
– «Forespørsel mislyktes: Kort avvist»
– «Betalingsmåten din er ugyldig. Oppdater faktureringsinnstillingene»
– «Det oppstod en feil under behandlingen av forespørselen»

I de fleste tilfeller er du nødt å legge til en ny eller velge en annen betalingsmåte for å løse eventuelle betalingsproblemer. Vi har imidlertid gitt ytterligere informasjon om hvorfor betalingsforespørselen din kan ha blitt avvist, og metoder for å løse problemet, slik at du kan be om transport igjen.

– Hvis du skriver inn feil kreditt- eller debetkortinformasjon, vil du måtte oppdatere kortnummeret i menyen for «Betaling» i appen.

– Dersom kreditt- eller debetkortet ditt har utgått, vil du bli nødt til å fjerne dette kortet fra kontoen og erstatte det med et aktivt kort.

– Dersom det ikke er dekning på kontoen din, må du overføre penger til den. Du kan også legge til eller velge en annen betalingsmåte.

– Dersom du er i utlandet, men ikke har kontaktet banken din for autorisering av internasjonale transaksjoner, må du be banken din godkjenne transaksjoner på stedet du befinner deg.

– På grunn av frykt for svindel kan banken din ha avvist betalingen til Uber. Du må oppdatere betalingsmåten din eller kontakte banken for mer informasjon.

– Kontakt banken din og be dem endre beløpsgrensen dersom denne er oversteget. Du kan også legge til eller velge en annen betalingsmåte.

– Hvis du tidligere har meldt kredittkortet stjålet, kan banken avvise alle transaksjonene dine. Kontakt banken din for å melde ifra om at kortet ikke lenger er tapt eller stjålet.

Hvis ingen av disse problemene eller løsningene er aktuelle, kan du oppgi mer informasjon her. Vi vil undersøke kontoen din nærmere.