Hvorfor er det en ventende belastning i kontoen min?

Hva er reserverte beløp?

Reserverte beløp er små beløp som faktisk aldri trekkes fra kontoen din. Du kan likevel se at et slikt beløp står som «ventende» på kontoen.

Når du kan se et reservert beløp

Når en tur starter, kan Uber midlertidig reservere et beløp tilsvarende forhåndsprisen for turen, på betalingsmåten din. Dette vises som et «ventende» trekk på kontoens betalingsmåte. Når turen er fullført, konverteres det reserverte beløpet til et trekk tilsvarende den endelige turprisen.

Hvis turen har blitt kansellert eller totalprisen skiller seg fra forhåndsprisen i appen, annulleres det opprinnelige reserverte beløpet fra betalingsmåten. Det kan ta opptil to uker før reserverte beløp slettes, avhengig av behandlingstiden i banken din.

Har du spørsmål om reserverte beløp?

Hvis du vil bekrefte en bestemt vare på kontoutskriften, eller hvis beløpet ikke er fjernet fra kontoen din i løpet av denne tiden, kontakter du banken din og oppgir transaksjons-ID-en hvis den er tilgjengelig.