Hvorfor er prisene høyere enn vanlig?

Dynamisk prissetting tas i bruk når det er svært mange personer i samme område som forespør reiser samtidig. Dette betyr at reiser vil være dyrere. Justering av prisen tiltrekker flere sjåfører til et område, slik at alle kan få en reise.

Meldinger i appen varsler om høyere priser enn normalt, og dette informerer deg om når dynamisk prissetting gjelder.

Du kan vente noen minutter mens flere sjåfører begynner å kjøre, eller du kan betale litt ekstra for å få en bil akkurat når du trenger den.

Hvis du mener at du betalte mer for en reise enn du burde:
1. Velg reisen i appen.
2. Trykk på «Jeg ønsker en refusjon» > «Jeg hadde et annet problem med beløpet som ble belastet».