Hvorfor er prisene høyere enn vanlig?

Dynamisk prissetting aktiveres når mange personer i samme område legger inn turforespørsler samtidig. Det innebærer at turer blir dyrere. Prisjusteringen trekker flere sjåfører til området, så alle kommer seg dit de skal.

Du får melding om det i appen når dynamisk prissetting er aktivt og prisene er høyere enn normalt.

Du kan vente noen minutter mens flere sjåfører kommer til området, eller du kan betale litt ekstra for å få en bil akkurat når du trenger den.

Hvis du mener at du betalte mer for en tur enn du burde, gjør du følgende:

1. Velg turen i appen.
  2. Trykk på «Jeg ønsker en refusjon» og deretter «Det var et annet problem med beløpet som ble belastet».