Hvorfor må jeg bekrefte kontoen min med Facebook?

I Uber forplikter vi oss til sikkerhet og arbeider for å skape en bedre opplevelse for kundene. Partnersjåfører er ansvarlige for å frakte passasjerer trygt fra A til B, og vi ønsker å forsikre oss om at de har så mye informasjon som mulig for å sikre en trygg reise.

Du må bekrefte identiteten din ved å koble til din verifiserte Facebook-konto eller legge til en verifisert form for digital betalingsmåte.

Når du oppretter en ny konto med gavekort som betalingsmåte, må du legge til en digital betalingsmåte (kredittkort, PayPal osv.) ELLER du kan logge på Facebook via deres Uber-app.

Følg trinnene nedenfor for å verifisere kontoen din via Facebook:

1. Trykk på «Bruk Facebook»
2. Logg på Facebook-kontoen din.
3. Trykk på «Rediger dette» for å velge «Offentlig profil (obligatorisk)» eller «Venneliste», og trykk deretter på «Fortsett» for å fullføre verifiseringen.

Hvis du er en eksisterende bruker og har gavekort som eneste betalingsmåte, må du bekrefte kontoen din ved å legge til en digital betalingsmåte (kredittkort, PayPal osv.) eller logge på Facebook via Uber-appen.

Hvis du er en eksisterende bruker og har tatt turer tidligere ved bruk av en digital betalingsmåte (kredittkort, PayPal osv.), trenger du ikke å bekrefte ved å logge på Facebook-kontoen din.

Hvis du ikke eier en Facebook-konto, må du opprette en eller legge til en digital betalingsmåte (kredittkort, PayPal osv.) for å fortsette med verifiseringen.