Jeg har spørsmål om Uber Cash som jeg har løst inn

Vær oppmerksom på at Uber-Visa-kortprogrammet endres. Påmeldingen er stengt. Hvis du har spørsmål om endringen av Uber-kredittkortet, kan du lese meldingene du har fått fra Barclays, eller kontakte Barclays på 866-823-7543 eller gjennom det sikre meldingssenteret på BarclaysUS.com. Sørg for at du overfører eventuell Uber Cash-saldo til Uber Wallet. Du kan gjøre det frem til dagen før konverteringen. Eventuell innløst Uber Cash utløper ikke og forblir tilgjengelig for bruk etter at programmet er avviklet.

Hvis du vil se Uber Cash-saldoen du har løst inn, trykker du på menyikonet øverst til venstre i Uber-appen og deretter på «Betaling». Alle innløsninger er endelige. Poeng kan ikke returneres, refunderes, byttes eller krediteres, med mindre noe annet er oppgitt.

Hvis du har flere spørsmål om Uber Cash-saldoen du har løst inn, kan du kontakte oss nedenfor.