Jeg glemte igjen telefonen min i et kjøretøy

Hvis du glemte igjen telefonen din i et kjøretøy og ikke kan logge på kontoen, fyller du ut skjemaet nedenfor for å gi oss beskjed. Vi vet hvor frustrerende dette kan være, og kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe.

Ba du om en tur fra kontoen din?

Legg merke til dette når du fyller ut skjemaet nedenfor:

• Av sikkerhetshensyn må vi bekrefte identiteten og kontoen din for å kunne hjelpe deg videre.
  • Ved å gi oss tillatelse til å dele nummeret ditt bekrefter du at vi deler telefonnummeret med sjåføren for denne turen. Det kan hende at sjåføren kontakter deg direkte på dette telefonnummeret. Vi er ikke ansvarlig for hvordan sjåføren bruker telefonnummeret du har samtykket i å dele.
  • For å betale sjåføren for tiden og arbeidet kan kontoen din belastes et returgebyr (beløpet varierer etter sted) når den gjenglemte gjenstanden er returnert.

Var det noen andre som ba om turen?

Hvis du har glemt igjen telefonen din i et kjøretøy under en tur som noen andre ba om, må denne personen melde inn den tapte gjenstanden i sin egen app:

1. Trykk på «Konto» og deretter på «Turer».
  2. Velg turen du mistet telefonen på.
  3. Trykk på «Finn gjenglemt gjenstand» og deretter «Kontakt sjåføren vedrørende en gjenglemt gjenstand».
  4. Personen som ba om turen, kan skrive inn telefonnummeret sitt for å ringe sjåføren og avtale retur av telefonen din.
  5. Hvis vedkommende ikke får tak i sjåføren, går du tilbake til siden «Finn gjenglemt gjenstand» og velger «Jeg fikk ikke tak i sjåføren da jeg tok kontakt vedrørende en gjenglemt gjenstand». Personen kan fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt for å hjelpe.

Selv om vi håper du får tilbake gjenstanden snart, er verken Uber eller sjåførene ansvarlige for eiendeler som glemmes igjen i kjøretøyet etter endt tur. Vi vil gjerne hjelpe deg, men kan ikke garantere at en sjåfør har eiendelen din eller kan levere den til deg, siden de er selvstendig næringsdrivende.

🇺🇸
open
+1
🇺🇸
open
+1
En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra