Jeg har mistet tilgangen til telefonnummeret mitt

Hvis du ikke kan logge på en eksisterende konto fordi du ikke lenger har tilgang til telefonnummeret eller e-postadressen som er knyttet til kontoen, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for å hjelpe deg.

Følgende informasjon er nødvendig for å beskytte kontoen.

• 🇺🇸
    open
    +1
    En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra