Report an assistive device, or assistance animal issue

Servicedyr må behandles i henhold til gjeldende lover om tilgjengelighet og Ubers retningslinjer for servicedyr.

Hvis du vil opprette en sak på vegne av noen andre, kan du følge «Send inn rapport for tredjepart».

Rapporter problemer som involverer servicedyr her. Hvis det er mulig kan du inkludere opplysninger som dato, klokkeslett, sjåførens navn og om vedkommende visste at det var et servicedyr, slik at teamet vårt kan gjennomføre en grundig undersøkelse av hendelsen.

En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra