Jeg ble belastet et annet beløp enn det på reiseoversikten

En belastning du ikke gjenkjenner, kan være et reservert beløp som aldri egentlig belastes kontoen din, men kan vises som «ventende». Alle reserverte beløp blir annullert i løpet av noen få virkedager, avhengig av retningslinjene til banken din. Vi holder av reserverte beløp for å beskytte mot svindel fra uautorisert kortbruk.

Hvis du fortsatt ikke kjenner igjen en belastning fra Uber i kontoen din, kan du oppgi informasjon om det her. Vi ser gjerne nærmere på saken.

Vær oppmerksom på at det er forsinkelser i brukerstøtten. Teamene våre jobber med å svare på alle innkommende forespørsler så snart som mulig. Vi prioriterer viktige sikkerhetsforespørsler først, men tar kontakt med deg så snart som mulig. Beklager eventuell ventetid.