Jeg ønsker å få vite vurderingen min

Etter hver tur har passasjerer og partnersjåfører muligheten til å vurdere hverandre basert på turopplevelsen.

Poenget med vurderingssystemet er at de mest hensynsfulle passasjerene og partnersjåførene blir de som bruker Uber. Vurderingene gis alltid som et gjennomsnitt, og hverken passasjerer eller partnersjåfører vil kunne se den individuelle vurderingen for en bestemt tur.

Slik ser du vurderingen din:
1. Åpne appen og trykk på menyen
2. Vurderingen din er det tallet som vises under navnet ditt

Du må fullføre fem turer før du kan få en vurdering fra passasjerer. Dersom du ikke ser en vurdering, er dette sannsynligvis fordi du ikke har fullført nok turer.