Jeg fikk en tekstmelding der det stod at noen bestilte en Uber-reise til meg. Hva betyr dette?

Hvis du fikk en tekstmelding der det står at en reise med Uber er på vei, kan det være at noen har avtalt en reise på dine vegne. Følg instruksjonene i tekstmeldingen for å bekrefte reisen og se henteopplysningene.

Hvis du fikk en tekstmelding med en link for å be om en Uber-reise, har en bedrift bestilt en reise for deg som du kan be om når som helst på den planlagte dagen (før kl. 23.59). Trykk på linken i tekstmeldingen når du er klar til å be om en reise.

Hvis du ikke lenger trenger en reise, eller du vil velge bort mottak av tekstmeldinger, svarer du «STOP».