Jeg har glemt passordet mitt

Tilbakestill passordet ditt når som helst. Gå til linken nedenfor for å komme i gang. Du må oppgi e-postadressen din eller mobilnummeret ditt.

I løpet av et par minutter skal du motta en e-post med en lenke for å tilbakestille passordet ditt. Denne lenken kan kun brukes én gang. Hvis du ikke åpner lenken i e-posten innen ti minutter, må du begynne på nytt for å motta en ny lenke.

Det er god praksis å opprette et unikt passord for Uber. Sørg for at du ikke deler passordet ditt i e-poster eller gjennom annen kommunikasjon. Uber-støtte vil aldri be om passordet ditt.

Hvis du ikke greier å tilbakestille passordet eller få tilgang til kontoen din, vennligst ta kontakt med oss via Konto og betaling > Problemer med innlogging > Linken for tilbakestilling av passord fungerer ikke.