Jeg har problemer med å knytte til bedriftskontoen til firmaet mitt

Hvis du har problemer med å bli med i bedriftskontoen til firmaet ditt, må du sørge for at du:

– Ikke videresender e-postinvitasjonen din eller bruker en videresendt invitasjon. Alle som administratoren inviterer til bedriftskontoen, vil få sin egen personlige e-postinvitasjon.
– Bruker den eksisterende påloggingsinformasjonen din, hvis du allerede har en Uber-konto. Dette gjelder bare for påloggingsformål. Bedriften din vil ikke ha tilgang til reiser tatt med den personlige profilen din.

Hvis du fortsatt ikke kan koble på, ber du bedriftens kontoadministrator om å sende invitasjonen på nytt.