Jeg kan ikke slette Uber-kontoen min

Prøv først å slette kontoen med linken nedenfor. Hvis du har prøvd dette og fremdeles ikke kan slette kontoen din, kan du sende inn forespørselen ved bruk av meldingene på denne siden.
Hvis du ber om å slette Uber-kontoen, deaktiveres den umiddelbart. Etter 30 dager slettes kontoen for godt. Hvis kontoen slettes, blir all credit og alle bonuser eller belønninger som er tilknyttet kontoen din, også fjernet for godt.

Vær oppmerksom på at Uber kan beholde enkelte opplysninger etter at kontoen slettes, hvis det kreves eller er tillatt i henhold til lovgivning.

Hvis du velger å beholde kontoen, kan du gjenopprette den i løpet av 30 dager etter at du har deaktivert den, ved å logge deg på i appen eller på nettet.

Fortell oss hvorfor du ikke kunne slette kontoen din, nedenfor.