Jeg mottar ikke reiseoversikter eller e-post

Hvis du ikke mottar kvitteringer eller andre e-poster fra Uber, må du sjekke mappen for søppelpost på e-postkontoen din. Dersom du finner e-post fra Uber her, kan du merke dem som «ikke søppelpost» for å sørge for at fremtidige e-poster havner i innboksen din.

Du kan også når som helst oppdatere Uber-kontoens e-postadresse:
1. Velg «Innstillinger» i appmenyen.
2. Trykk på e-postadressen ved siden av profilbildet ditt.
3. Du kan endre navn, telefonnummer, og e-postadresse.
4. Trykk på LAGRE når du er ferdig.

For å se gjennom reiseoversikter, velg «Dine reiser» i appmenyen. Trykk på kartet til reisen og trykk så på REISEOVERSIKT for å sjekke prisen og betalingsmåten.

For å sende en kvittering til e-posten din på nytt for reiser med et økonomisk kjøretøyalternativ, logger du på riders.uber.com og velger «My Trips» i appmenyen. Velg reisen, og klikk deretter på Resend-knappen.

For reiser med premium-kjøretøy kan du be om en kvittering via Hjelpesenteret. Velg Problemer med reisen og refusjoner > Jeg har et annet problem > Jeg trenger en faktura for Premium-reisen min. Du vil kun ha tilgang til dette for reiser med et premium-kjøretøy.

Hvis du fremdeles ikke mottar kvitteringer fra oss etter å ha forsøkt denne fremgangsmåten, kan du angi e-postadressen din her. Vi tar oss av saken.