Hvordan får jeg en kopi av reiseoversikten for denne turen?

Når en tur avsluttes, sender vi automatisk en reiseoversikt til e-postadressen som er registrert på kontoen din. Hvis du ikke mottar reiseoversikter, kan du se om de har havnet i e-postadressens søppelpostmappe. Du kan gjennomgå e-postadressen ved å gå til Innstillinger i appmenyen. Trykk på e-postadressen for å oppdatere den.

Slik gjennomgår du alle turer du har tatt med kontoen:

1. Velg «Dine turer» i appmenyen.
  2. Velg en tidligere tur.
  3. Du kan se turens rute samt hvor du ble hentet og sluppet av.
  4. Trykk på «Reiseoversikt» for å se en detaljert prisoversikt.

Slik sender du en ny e-post med reisekvittering for turer med Økonomi-kjøretøy:

1. Logg deg på riders.uber.com/trips.
  2. Velg «Mine turer» i menyen.
  3. Velg turen og klikk på «Send på nytt»-knappen.