Jeg trenger hjelp til å slette Uber-kontoen min

Før du kontakter brukerstøtten kan du prøve å slette kontoen din ved bruk av lenken nedenfor.

Merk: Hvis du har en Uber Eats-konto som bruker de samme kontoopplysningene, slettes også denne når forespørselen din er fullført.

Som en del av denne prosessen vil Uber be deg om å bekrefte identiteten din ved hjelp av en midlertidig bekreftelseskode. Dette kan kreve at du har et telefonnummer knyttet til kontoen din. Hvis du ikke kan legge til et telefonnummer i kontoinnstillingene, kan du kontakte oss via linken nedenfor.
Du kan ikke slette Uber-kontoen din hvis du har en utestående betaling. Betal det utestående beløpet før du sletter kontoen.

Når du sletter kontoen, deaktiveres den umiddelbart. Etter 30 dager slettes den permanent, og eventuell ubrukt kreditt, kampanjer og belønninger fjernes.

Uber kan beholde enkelte opplysninger etter at kontoen slettes, dersom loven krever eller tillater dette.

Hvis du ombestemmer deg og ønsker å beholde kontoen din, kan du logge deg inn på uber.com innen 30 dager etter deaktiveringen for å gjenopprette den.

Merk av i riktig boks nedenfor hvis du fortsatt trenger hjelp til å slette kontoen.