Jeg tror kontoen min har blitt hacket

Hvis du mistenker at noen har fått tilgang til eller har brukt Uber-kontoen din uten autorisasjon fra deg, kan kontoen din være utsatt.

Indikasjoner på at en konto er utsatt inkluderer:
– du ser forespørsler på Uber-kontoen din som du ikke har foretatt
– du ser fullførte reiser på Uber-kontoen din som du ikke har forespurt
– du mottar telefonsamtaler eller tekstmeldinger fra partnersjåfører som skal hente deg, selv om du ikke har forespurt en Uber
– du mottar reiseoversikter for reiser på Uber-kontoen som du ikke har forespurt
– kontoinformasjonen din har blitt endret uten at du vet om det
– du kan ikke logge på kontoen din
– Uber-appen kan ikke finne e-postadressen du bruker til å logge på med

Hvis du greier å logge på kontoen din, velger du HJELP fra appmenyen. Gå til Får ikke logget på > Jeg har glemt passordet mitt. Du kan også besøke riders.uber.com for å endre passordet og bekrefte informasjonen din. Opprett et passord som er nytt, og unikt for Uber.

Hvis du ikke kan logge på kontoen din, vennligst del detaljer nedenfor.
Hvis du ikke kan logge på, kan du oppgi mer informasjon nedenfor.
Skriver fra USA