Slik oppdaterer du innstillingene for e-post-, SMS- eller push-varslinger

VELG BORT VARSLINGER VIA E-POST ELLER SMS

Hvis du vil administrere preferansene dine for e-post, SMS eller push-kommunikasjon fra Uber, går du til siden nedenfor og følger instruksjonene der.

MERK: Du kan ikke velge bort transaksjonsrelaterte meldinger, inkludert reiseoversikter og svar fra brukerstøtte. Denne kommunikasjonen er viktig for brukeropplevelsen din.
VELG Å MOTTA VARSLINGER VIA E-POST ELLER SMS

Oppgi e-postadressen din eller telefonnummeret ditt nedenfor for å fortsette å få varslinger via e-post og/eller SMS fra Uber.

Du kan også aktivere push-varslinger fra mobilenheten din. Følg instruksjonene i linken «AVSLUTT ABONNEMENT» ovenfor.