Kontakt sjåføren med TalkBack

Valgene om å ringe eller sende tekstmelding til sjåføren din vises i det hvite feltet nederst på skjermen når du har blitt matchet.

Du ser et telefonikon og en boks til å skrive melding i, i det hvite feltet der sjåførens navn og kjøretøyinformasjon vises.

Slik ringer du sjåføren din:

1. Trykk én gang og deretter dobbelttrykk på det runde telefonikonet under sjåførens informasjon
2. Trykk én gang og deretter dobbelttrykk på telefonnummeret på knappen GRATIS ANROP
3. Du ringer nå automatisk til sjåføren din i henhold til alternativet du valgte

Slik sender du tekstmelding til sjåføren din:

1. Trykk én gang og deretter dobbelttrykk på tekstfeltet under sjåførens informasjon
2. Skriv eller tal inn meldingen
3. Trykk én gang og deretter dobbelttrykk på SEND-knappen