Kontakt sjåføren med TalkBack

Valgene for å ringe eller sende tekstmelding til sjåføren vises i det hvite feltet nederst på skjermen når du har blitt matchet.

I det hvite feltet der sjåførens navn og kjøretøyinformasjon vises, er det et telefonikon og en boks til å skrive meldinger i.

Slik ringer du sjåføren:

1. Trykk én gang og deretter to ganger på det runde telefonikonet under opplysningene om sjåføren.
  2. Trykk én gang og deretter to ganger på telefonnummeret eller på knappen «GRATIS ANROP».
  3. Du ringer nå automatisk opp sjåføren i henhold til alternativet du valgte.

Slik sender du en melding til sjåføren:

1. Trykk én gang og deretter to ganger på tekstfeltet under opplysningene om sjåføren.
  2. Skriv eller spill inn meldingen.
  3. Trykk én gang og deretter to ganger på knappen «SEND».