Kontoen min har en ukjent belastning

Hvis du ser en ukjent belastning fra Uber på kredittkortet eller bankkontoen din, kan du gå gjennom informasjonen på denne siden.

ER DET EN VENTENDE BELASTNING?

En «ventende» belastning kan være en autorisasjon på vent som etter hvert vil forsvinne fra kontoen din. Den blir ikke trukket. Vi utsteder autorisasjoner på vent for å beskytte mot svindel som følge av uautorisert kortbruk. Du kan se en autorisasjon på vent hvis du nylig har lagt til en ny betalingsmåte, eller hvis du ikke har brukt Uber på en stund.

BRUKER EN VENN ELLER ET FAMILIEMEDLEM KONTOEN DIN?

Hør med vedkommende om mulig. Han/hun kan ha foretatt en reise nylig og vil kjenne igjen belastningen du ser.

KANSELLERTE DU EN REISE NYLIG?

Sjekk reisehistorikken din. Kanselleringsgebyrer kompenserer partnersjåfører for tiden og innsatsen de legger ned i å komme seg til stedet ditt. Du kan lese mer om retningslinjene for kansellering i området ditt, i følgende artikkel:
Hvis du mener du har blitt belastet et kanselleringsgebyr ved en feiltakelse, kan du gå til reisehistorikken din og velge den aktuelle reisen. Under reisen velger du «Gå gjennom kanselleringsgebyret mitt», så skal vi se på saken.
. . .

Hvis du fortsatt ikke kjenner igjen belastningen, kan du dele opplysningene på denne siden. Vi vil undersøke saken og komme tilbake til deg. Hvis du har mer enn én ukjent belastning, kan du fortelle oss om belastningene i feltet «Del ytterligere opplysninger».
Skriver fra USA